MED SMAK FÖR EN

HÄLSOSAM LIVSTIL

Din superkraft sitter på insidan. Gör den ännu starkare med vårt 100% naturliga te, fyllt med det kraftfulla EGCG och andra nyttiga antioxidanter. Varje kopp hjälper dig att hitta lugnet, ladda om och frigöra din inre styrka. Sen är du redo för allt möjligt och omöjligt som väntar i livet. Njut och upptäck en smakrik del av en hälsosam livsstil.

I över 170 år har familjen Wissotzky hänfört tedrickare med handgjorda specialteer och blandningar. För oss är te mer än bara en passion - det är ett kall. Ett kall att blanda exceptionella teer utan kompromiss och med ingenting annat än din njutning i fokus. Vi är glada att få sprida vårt kunnande som möjliggör skapandet av originella smaker med naturliga aromer från världens bästa teer, frukter, blommor och kryddor. Vi utvecklar och experimenterar fram kvalitetsprodukter i vårt labb och vi stolta att få dela med oss av våra skapelser och vårt kunnande runt om i världen.
Vi har ett orubbliga åtagande till kvalitet och långsiktighet. Ett åtagande som drivit oss i över fem generationer, med målsättning att du kan njuta av varje kopp grönt te, med gott samvete.

Ingredienser
Allt börjar med att handla te och andra ingredienser, såsom örter och frukter, från långsiktiga och medvetna leveranspartners - och endast välja produkter av allra högsta kvalitet.

Kvalitet
En tepåse från T-LAB är alltid dubbel. Detta gör vi för att säkerställa maximal infusion. Varje tepåse är förpackad i ett förseglat individuellt kuvert som bevarar teets fräschör och arom samt produktens helhet. Teprodukterna tillverkas endast av naturliga ingredienser och innehåller 0 kalorier.

Processer
Våra tillverkare följer alla industristandarder för att säkerställa optimal kvalitetssäkring.

Miljöansvar
T-LAB är certifierat ISO 14001:2015, en standard för miljöledning som hjälper oss att minimera hur vår verksamhet påverkar miljön och uppnå våra miljömål. I vår tillverkning förebygger och minimerar vi alltid avtal, samt maximerar återvinning.

Mångfald
T-LAB stödjer och uppmuntrar mångfald. Detta är starkt förankrat i vår företagskultur.
50 % av våra anställda är kvinnor.
21 % av våra anställda är över 50 år.
3 % av våra anställda är personer med särskilda behov.
30 % av våra anställda är minoriteter.
55 % av våra seniora vicepresidenter är kvinnor.
„“
För oss är te mer än bara en passion,
det är ett kall att blanda exeptionella
tevariationer utan kompromiss och med
ingenting annat än din njutning i fokus.
Vårt orubbliga engagemang för kvalitet har drivit
oss i över fem generationer, och vi gör allt så
att varje kunds kopp smakar anmärkningsvärt.